Griendtsveenpark.nl

Informatie

Toegang

Gratis: De organisatie en de dieren waarderen het zeer dat na een aangenaam verpozen een†vrijwillige bijdrage in de gele donatiekluis bij de in / uitgang wordt gedoneerd.

Groepen bezoekers: Om piek drukte in het park te voorkomen wordt aanbevolen om bezoeken van bv. scholen en familie feestjes ons te melden. Doordat een deel van de dag het gebruik van het park door de aangemelde groep opgeŽist wordt, wordt per groepspersoon een bijdrage gevraagd van 1 Euro. Met rondleiding 1.50 Euro. Niet gemelde groepen worden bij piek drukte gesommeerd om op een andere tijd terug te komen. 

Openingstijden Park:

Alle dagen van de week van 's morgens vroeg tot in de avonduren.

Openingstijden Paviljoen:

Seizoen gebonden, voor  openingstijden en bepaalde acties, zie hier.

Parkeren:

De verkeersborden geven aan waar u uw voertuigen kunt parkeren. Mocht deze vol zijn dat bestaat de mogelijkheid langs de straat te parkeren. Maar laat de doorgang vrij voor voor breed doorgaand verkeer.

Voederen van dieren:

Wilt u er op verdacht zijn om herkauwers (hert/geit/schaap) geen brood te voeren !

Op drukke dagen wordt aan schapen,geiten,herten en lama's te veel brood gevoerd. Deze dieren kunnen deze hoeveelheden niet verteren. Na een dag ziek zijn is menig dier hieraan gestorven. Groenten voeren is het alternatief nl. sla,wortelen,komkommer o.i.d.

Hoenders zelf voeren:

Als het paviljoen is geopend wordt u de mogelijkheid geboden om voor 50 Eurocent een zakje voer te kopen om de hoeders zelf te voeren. Er  bevindt zich aan het openbaar toilet ook een automaat waar u bij inwerpen van een 50 eurocent munt ook een zakje voer kunt krijgen.

Wilt u er op verdacht zijn om geen honden in het park mee te nemen ! ! Deze dieren niet mee nemen, ook niet als ze zijn aangelijnd.

Plattegrond overzicht Griendtsveenpark

Versnaperingen

Zomers worden er op "zonnige" zon, enkele feestdagen en woensdagen verkoop van drinkwaren en ijs tegen betaling verzorgd van uit het paviljoen. Geopend op zaterdag en zon en feestdagen van 11 t/m 17.00 uur. Vakanties op werkdagen van 11 t/m 17.00 uur.

Op of aanmerkingen op het Griendtsveenpark

Het bestuur hoort graag van u de complimenten aan. Maar laat het ook weten als u iets ziet of verneemt wat u als bezoeker niet aanstaat of u zich ergerd aan een onderdeel in het park. Het bestuur en de medewerkers zullen er alles aan doen dit ten goede op te lossen. Laat het ons via deze weg weten.

 

-

©2013 www.griendtsveenpark.nl
Door webmaster vernieuwd 25-02-2018 14:06:43