Griendtsveenpark.nl

Nieuws in 2017

02-06-2017 - Pin- betaling in paviljoen mogelijk

Het is nu ook mogelijk om consumpties te betalen met de pin-pas. Van uit het publiek kwam het verzoek om te mogen pinnen steeds vaker voor. De kassières zijn ook steeds door hun wisselgeld heen. Het bestuur heeft als proef, een kontrakt voor drie maand gesloten met de thuisbankier.

19 -05-2017 - Wethouder René v.d. Weide opent paviljoen.

Wethouder, René v.d. Weide van de Gemeente Emmen, heeft op vrijdag 19 mei 2017,  de opening van het paviljoen verricht.weide

Nadien onthulde de heer Peters, de plaquette met opschrift, wat hij voor het Griendtsveenpark betekend en nog lang zal blijven betekenen.peters

Reportage van genodigden voor en tijdens opening

 

27-04-2017 - Voorzitter André is benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau

          andre

Het Bestuur en alle vrijwilige medewerkers feliciteren André met deze benoeming.

==================================================

10-04-2017 - 40 jasjes voor de vrijwilligers van het Griendtsveenpark

Vandaag werden 40 jasjes aangeboden voor de vrijwilligers van het Griendtsveenpark door Harrie Harms van Ben kwijt en Ilco Berends van Assi Safety groep.

jasjes

===================================================

21-02-2017  - Stoelen en stenen via "De Emmense Uitdaging"

           stoelen

De looppaden willen wij rolstoel vriendelijk maken. Hierbij gaan we gebruikte straat stenen gebruiken. Gekregen van de "Emmense Uitdaging" en geleverd door de firma Fuhler.

auto met stenen

================================================

01-01-2017 - Wanneer, opening nieuw gebouwd paviljoen??

Beste site bezoeker: De onderaannemers beginnen de tweede week van januari met de afbouw van het opject. Het is nog moeilijk te plannen wanneer de officiële opening is. Rondom en de ingang over de nieuwe dam, wordt bij een blijvende goede weersomstandigheden gelijk opgepakt. Het reclamebord en de vrijegiftenbus moeten ook bij de nieuw ingang geplaatst worden. In het voorjaar wordt de speelweide ingezaaid. Hierop komen de speeltoestellen voor de allerkleintjes. Alles met elkaar is er nog veel werk te doen.

 

 

 

 

 

 

-

©2013 www.griendtsveenpark.nl
Door webmaster vernieuwd 03-06-2017 16:29:53